Komen de muren op je af?

…tijdens het thuiswerken of het thuis lesgeven aan de kinderen? Liever een eigen speelkamer die dicht kan in plaats van al het speelgoed in de woonkamer? Of je eigen thuiskantoor om rustig te kunnen werken? Lees dan verder.


Wellicht dat u tegen deze ongemakken aanloopt tijdens de maatregelen als gevolg van de Corona crisis. Dit is hét moment om na te denken over verbouwplannen. Wij kunnen u voorzien van een passend advies voor een verbouwing of uitbouw van uw woning. Maar ook bij het ontwikkelen van nieuwbouwplannen of de plannen voor een nieuwe schuur, tuinhuis of serre.

Wij werken uw ideeën indien gewenst eerst in 3D uit. Daarmee krijgt u een helder beeld hoe het eruit kan komen te zien en kunnen wijzigingen uitgebreid besproken worden. Maar ook het vervaardigen van tekeningen voor het indienen van de omgevingsvergunning en de bijbehorende constructieve berekeningen verzorgen wij. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Al het nodige contact voorafgaand en tijdens het uitwerken van de plannen kan op afstand plaatsvinden via videobellen of natuurlijk met gewoon een telefoontje. Helemaal in lijn met de geldende maatregelen.