De nieuwbouwcoach

Als ik dat had geweten dan had ik het direct door de aannemer laten uitvoeren.

Moet ik dat dakraam direct door de projectaannemer laten plaatsen of kan ik dat beter in eigen beheer later doen? Waarom is die buitenkraan zo duur? Had ik toch maar een loze leiding naar zolder gelegd.

Zomaar enkele kreten die ik regelmatig hoor tijdens mijn werkzaamheden. Het bouwen van een nieuwe woning is voor veel mensen geen dagelijkse kost. Tijdens de voorbereidingen zijn de informatie en keuzes soms overweldigend. Vaak moet er gekozen worden onder tijdsdruk en met behoorlijke gevolgen, zowel financieel als technisch. Hoe prettig is het dan om even met een onafhankelijke adviseur te overleggen die u een eerlijk en onpartijdig advies geeft?

Dit is wat de nieuwbouwcoach doet

Ik ondersteun u tijdens het voorbereidingsproces van uw droomhuis en help u bij het maken van keuzes. Ik doe dit altijd vanaf een onafhankelijk oogpunt en zal een keuze altijd onderbouwen met zowel een financieel als technisch aspect.


Vraag maar raak

Tijdens de bouw heeft u ongetwijfeld vragen. Maakt u gebruik van de vraag-maar-raak dienst dan heeft u recht op direct contact met de bouwkundige voor al uw vragen. Uw eigen onafhankelijke bouwkundig adviseur, beschikbaar wanneer u het nodig heeft. Wel zo prettig!


Vanaf €295 inclusief BTW

Ieder project is anders. Daarom zijn er enkele pakketten samengesteld die mogelijk aansluiten bij uw wensen. Ook kan er een pakket op maat samengesteld worden voor uw project.

Basis pakket €295,- inclusief BTW

Ik bespreek uw project samen met u uitgebreid door inclusief de tekeningen, technische omschrijving en eventueel meer- en minderwerk. Ik geef uitgebreid advies en tips om het maximale resultaat te halen uit uw budget. Daarnaast heeft u recht op ca. 1 uur vraag-maar-raak ondersteuning.

Plus pakket €585,- inclusief BTW

Zoals het basispakket echter met 2 uur vraag-maar-raak ondersteuning en inclusief opleverkeuring.

Extra pakket €875 inclusief BTW

Zoals het plus pakket echter inclusief 1 controle tijdens de bouw en 3 uur vraag-maar-raak ondersteuning.

Prijzen gebaseerd op een reisafstand van 30km vanaf het kantoor, tijdsduur van de bezoeken maximaal 2 uur.


Ook voor een pakket op maat denk ik graag met u mee. Laat weten wat uw wensen zijn en ik kom met een passend voorstel.